Dansk

HIKE naturlig dansk hundemad

HIKE hundemad er dansk kvalitet, når det er allerbedst! Vi ved, hvor vigtigt det er for din hunds helbred og velvære, at den får sund og nærende mad. Med over 30 års erfaring og en altoverskyggende interesse for hunde, kan vi den dag i dag med sikkerhed sige, at vi producerer og sælger hundemad i den bedst mulige kvalitet! Vores hundemad er udviklet med blot hundens behov i fokus. Det er fremstillet i Danmark af altid friske råvarer uden kunstige farve-, smags- og tilsætningsstoffer. HIKE hundemad er foder i sin reneste form, rig på proteiner og næringsstoffer fra rigtigt kød, som holder din hund sund og rask. Se vores udvalg og find den variant, som passer til din hunds størrelse og aktivitetsniveau. God fornøjelse med HIKE hundemad! VI ved at din hund vil elske sin HIKE hundemad, så vi giver 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder at du får pengene tilbage, hvis du eller din hund ikke er tilfreds.

hundemad-overkategori

Hundemad på sunde og naturlige råvarer

Det er efterhånden blevet alt for normalt, at vi ser hundemad proppet med alverdens ubehagelige og kunstige tilsætningsstoffer, som overhovedet ikke burde have en plads i den mad, vi fodrer vores hunde med. Men alle disse usunde og miljøfjendtlige stoffer kan du heldigvis helt vinke farvel til med topkvalitets produkterne fra HIKE. Her er der nemlig kommet helt andre boller på suppen - og farlige tilsætningsstoffer er skiftet ud med lækre og sunde råvarer. Kylling, havfisk, æg, and, kalkun, lam - you name it! Kun de bedste ingredienser er på menuen, når du serverer HIKE hundemad til de logrende og tilfredse hunde.

Hundemad der gør din hund glad

Når vi ikke spiser sundt og naturligt, så påvirker det vores helbred, velvære og levetid. Det helt samme gælder også for hunde. Hvis din hund får den forkerte hundemad, kan den helt miste lysten til at logre, og den ville ikke kunne trives, som den bør. En del hundemad er fremstillet med store mængder af tilsætningsstoffer, som kan resultere i blandt andet diverse allergier, som kan give hundene stort ubehag, samt i sidste ende være medvirkende til at forkorte deres liv. Med HIKE hundemad slipper du helt for disse bekymringer, da du kan være sikker på, at din hund får god, sund og nærende mad - sågar velsmagende mad. Det resulterer i en glad og sund hund, som livligt og bekymringsfrit kan løbe og logre gennem et langt liv. Hvis du eller din hund ikke er tilfredse med HIKE hundemad, så giver vi naturligvis alle pengene tilbage, det er det vi kalder 100% tilfredshedsgaranti.