Dansk

HIKE Nature kornfri hundemad

HIKE Nature kornfri hundemad er naturligt velsmagende foder, helt uden korn, ris & majs og uden tilsatte aromaer, farve- eller smagsstoffer. Smagen kommer derfor udelukkende fra gode, friske råvarer af naturlig oprindelse. Det er et langt sundere, bedre og mere miljøvenligt valg, end meget andet man ellers kan finde på hylderne med hundemad. Med HIKE Nature kornfri hundemad får du nemlig mad til din hund af den absolut højeste kvalitet, hvilket resulterer i en sundere, gladere og mere livlig hund. HIKE hundemad dufter og smager friskt og dejligt, hvilket bestemt også ses tydeligt på de logrende og glade hunde, som den serveres for. HIKE Nature serien findes i varianter der er tilpasse netop din hunds alder og aktivitets niveau. Du finder dem alle her på siden.

16 vare(r)

16 vare(r)

Farvel til allergi med HIKE Nature kornfri hundemad

Der er som nævnt mange fordele ved at servere HIKE Nature kornfri hundemad for ens hund, og heriblandt er det bestemt værd at nævne, at det mindsker sandsynligheden for allergi hos de hunde som har tendens til allergi. Der er efterhånden mange hunde, som lider af forskellige former for allergiske symptomer, såsom stærk kløe, røde ører, sår mellem poter, dårlig pels og meget andet. Det kan skabe en masse ubehag hos hunden, hvilket forhindrer den i at leve optimalt og skabe mest glæde omkring sig. HIKE Nature kornfri hundemad kan ofte afhjælpe disse allergiske symptomer på blot få uger. Så ja, det er bestemt værd at overveje at skifte over til HIKE Nature kornfri hundemad, især hvis din hund har problemer med allergi.

Fit for fight med HIKE Nature kornfri hundemad 

Mange mennesker har problemer med at deres hunde lider af overvægt, hvilket ofte skyldes at den mad hunden får, ikke er sammensat rigtigt i forhold til hundens behov. Det er et problem, som man heldigvis ikke vil opleve med HIKE Nature hundemad. Har du en hund som har problemer med vægten, enten pga. begrænset aktivitet eller pga. sammensætningen i dens mad så har vi heldigvis løsningen på dette. Med vores HIKE Nature kornfri hundemad, imødekommes problemet nemlig hurtigt og uden besvær. Din hund vil elske dig for det!