Dansk

HIKE Original hundemad

HIKE Original hundemad er naturligt velsmagende foder, uden tilsatte aromaer, farve- eller smagsstoffer. Smagen kommer derfor udelukkende fra gode, friske råvarer af naturlig oprindelse. Det er et langt sundere, bedre og mere miljøvenligt valg, end meget andet man ellers kan finde på hylderne med hundemad. Med HIKE Original hundemad får du nemlig mad til din hund af den absolut højeste kvalitet, hvilket resulterer i en sundere, gladere og mere livlig hund. HIKE hundemad dufter og smager friskt og dejligt, hvilket bestemt også ses tydeligt på de logrende og glade hunde, som den serveres for. HIKE Original serien findes i varianter der er tilpasset netop din hunds alder og aktivitetsniveau. Du finder dem alle her på siden.

16 vare(r)

16 vare(r)

Original hundemad fra HIKE der matcher hundens alder og aktivitetsniveau

Hunde er nogle helt specielle kærlige skabninger, som alle er meget individuelle med deres helt egen unikke race, alder og endda personlighed. De har hver især forskellige behov, men fælles for dem alle er at de uanset race og størrelse har brug for god og næringsrig kost, som modsvarer deres alder og aktivitetsniveau. Der er nemlig stor forskel på, hvad der er bedst for en hvalp at spise, og hvad der er bedst for en voksen eller ældre hund at spise. Med HIKE Original hundemad er der taget hensyn til dette, da hundemaden fås i varianter lige fra Puppy til de mindste, over Adult i mange forskellige smage til de voksne, og med Senior kost til de ældre. Der er også specialvarianter såsom Active til de højaktive og Diet til dem som har lidt ekstra på sidebenene. Så er du sikret at du altid kan finde en variant til netop din hund uanset hvilket stadie af livet den er i.

Fit for fight med HIKE Original hundemad 

Mange mennesker har problemer med at deres hunde lider af overvægt, hvilket ofte skyldes at den mad hunden får, ikke er sammensat rigtigt i forhold til hundens behov. Det er et problem, som man heldigvis ikke vil opleve med HIKE Original hundemad. Har du en hund som har problemer med vægten, enten pga. begrænset aktivitet eller pga. sammensætningen i dens mad så har vi heldigvis løsningen på dette. Med vores HIKE Original Diet hundemad, imødekommes problemet nemlig hurtigt og uden besvær. Din hund vil elske dig for det!