Dansk

HIKE smagepakker

Er du ikke sikker på hvilket hundemad, din hund bedst kan lide? Med HIKE hundefoder smagsprøver kan du prøve 3 slags hundemad på en gang. På den måde kan du let og hurtigt finde frem til den variant, din hund allerbedst kan lide. Og hvis din hund kan lide dem alle, så bring lidt lækker variation ind i kosten til din hund. Vores smagsprøver på hundefoder findes i alle de samme varianter som vores store poser. En smagepakke indeholder 3 x 1 kg hundemad, og du vælger selv, hvilke varianter du ønsker. Og så sender vi dem naturligvis til dig fragtfrit. Vores hundefoder smagsprøver findes i en Original og Nature kornfri variant.

2 vare(r)

2 vare(r)

Prøv lidt af hvert med HIKE smagsprøver på hundefoder

Hos HIKE er vi meget stolte over vores udvalg af topkvalitets hundemad. Vi tilbyder nemlig en bred vifte af vidt forskellige smage og varianter, som alle på hver sin måde kan gøre noget helt særligt for din hunds velvære. Vi synes, at alt vores hundemad er godt, og derfor vil vi meget gerne give dig muligheden for at prøve lidt af det hele. Netop derfor tilbyder vi vores smarte smagepakker med hundefoder smagsprøver. Alle har de det til fælles, at der er tale om velsmagende hundemad med naturlige ingredienser og et højt kødindhold. Derudover er der hverken kunstige farve-, smags-, eller tilsætningsstoffer i vores produkter. Ligegyldig hvad end du ender med at vælge, er du altid i gode hænder, når du handler hos HIKE.

Vi sender dine smagsprøver på HIKE hundefoder med hurtig og gratis levering

Hos HIKE bestræber vi os altid på, at vores service, ligeså vel som vores produkter, er helt i top. Derfor tilbyder vi gratis fragt ved køb af hunde- eller kattemad, så du er fri for at bekymre dig om ekstra omkostninger. Ligeledes sørger vi for en hurtig levering, hvor du typisk kan forvente at få leveret hundemaden direkte til dig indenfor 1-2 hverdage – og dette er uanset, om det er en pakke af hundefoder smagsprøver eller en større bestilling. Hvis du vil prøve en af vores lækre smagepakker med hundefoder smagsprøver, så sørger vi for, at den kommer let og hurtigt til dig!