HIKE HistorieHistorien om HIKE?

HIKE Hundemad er stiftet af Leif Kirkeby, der igennem sit engagement i slædehundesport opbyggede en stor interesse i hundeernæring.

I sin søgning efter et hundemad der kunne leve op til de ernæringsmæssige krav slædehundesporten og han selv stillede, kom Leif frem til at netop sådan et foder ikke eksisterede på markedet. Derfor satte han sig for at udvikle et foder, der kunne opfylde hans krav til et højenergi foder til slædehundesport – resultatet heraf blev HIKE Hundemad.

Siden 1984 har HIKE Hundemad fremstillet hundemad af højeste standard. Udviklet og produceret i Danmark, og sammensat af nøje udvalgte råvarer i høj kvalitet. Hundens behov er altid centrum for sammensætningen af HIKE hundemad, derfor indeholder HIKE aldrig proteinekstrakter eller koncentrater af nogen art.

Friske råvarer i høj kvalitet

I HIKE anvendes friske nænsomt tørrede råvarer af højeste kvalitet, det sikrer en god naturlig smag, så vi ikke skal tilsætte aromaer, smags- eller farvestoffer. HIKE er kendetegnet ved at højt indhold af animalsk protein, alle disse proteiner kommer fra rigtigt kød, som hunden kan omsætte i kroppen. HIKE Hundemad gennemgår løbende udvikling, og opskrifterne optimeres for at sikre højst mulig næringsværdi i foderet.

HIKE Hundemads produktions anlæg er ISO 22000 certificeret, der er en certificeret standard for fødevaresikkerhed, som medfører øget kontrol med råvarelevering, produktion og endelige produkter, herunder løbende laboratorie kontrol.

Samtidig er HIKE Hundemad tilknyttet fødevarestyrelsen, som foretager foderhygiejnekontrol, og udtager stikprøver til analyse.