Hundefoder til aktive hunde


Hvis du har brug for noget hundefoder til aktive hunde, så er HIKE hundefoder det rigtige sted at handle. Vores hundefoder er udviklet til at give den bedste næring og sundhed til din hund, samtidig med at smagen er af høj kvalitet. Vores hundefoder er derfor oplagt til aktive hunde, fordi det er lavet af naturlige, sunde råvarer, som giver din hund stor energi og styrke.

Nøje udvalgte råvarer  - HIKE Hundefoder

Vi udvælger de bedste råvarer til vores hundefoder, og du kan vælge mellem en række forskellige varianter. På den måde kan du få det hundefoder, der er bedst egnet til aktive hunde. Hvis din hund er meget aktiv og rører sig meget, har den et særligt stort behov for at få energi fra sin kost. Den rigtige sammensætning af forskellige råvarer er alfa omega for din hunds trivsel og overskud, derfor er det ikke lige meget, hvilket hundefoder du vælger.

Med HIKE Petfood kan du være sikker på at give din aktive hund de bedste forudsætninger. Vores hundefoder er udelukkende lavet af naturlige, friske råvarer, som vi skånsomt har tørret. På den måde bevarer vores hundefoder sin næring og gode smag. Vi tilsætter intet unaturligt, og der er ingen tilsatte aromaer, smags- eller farvestoffer i vores hundefoder. Med HIKE Petfood får dine aktive hunde en næringsrig og naturlig kost, som kan hjælpe dem til at holde energien oppe. 

Vi optimerer hele tiden på vores produkter

Hos HIKE Petfood sørger vi hele tiden for at kvalitetsoptimere og udvikle vores hundefoder, så vi kan sikre den bedst mulige kvalitet. Vi optimerer på vores opskrifter, så næringsværdien og smagen løbende udvikles og bliver bedre. Vi udvikler og producerer al vores hundefoder i Danmark, og standarden af vores fødevaresikkerhed er altid i top. Produktionsanlægget for vores hundemad er ISO 2200 certificeret, og der er derfor en stor kontrol af råvarerne og levering og produktion af råvarerne. Herudover har vi løbende laboratoriekontrol. 

Med hundefoder fra HIKE Petfood kan du derfor være sikker på, at kvaliteten er i orden - både i forhold til smag, næringsværdi og fødevaresikkerhed.

Vi holder os generelt ajourførte på området for ernæring for hunde, så vi ved, hvad der rører sig. 

HIKE Petfood ideelt hundefoder til aktive hunde

HIKE Petfood er oplagt hundefoder for aktive hunde, som har brug for en energirig og sund kost. Vi kan tilbyde en række forskellige produkter, som du kan vælge imellem. Det kan være for eksempel vores HIKE Original hundemad, som er naturligt velsmagende hundefoder, der kommer i seks forskellige varianter. Det kan også være vores HIKE Nature hundemad, som er fri for kornprodukter, og som kan fås i syv forskellige varianter. 

Du kan læse mere om vores hundefoder til aktive hunde her: http://www.hike.dk/hundemad/.

HIKE Hundefoder liste

 

Kompromisløs kvalitet til din hund

HIKE er velsmagende hundemad fremstillet i Danmark af friske, naturlige råvarer. Kompromisløs kvalitet og intet mindre.