Gode grunde til at vælge HIKE?

HIKE hundemad

Du er måske allerede klar over at der er stor forskel på hundemad, og det kan ofte være svært at gennemskue hvad der gemmer sig bag varedeklarationen. Derfor har vi hos HIKE en klar holdning til kvalitet og nogle faste principper omkring vores produkter. 

Klare værdier og faste principper

  • Velsmagende hundemad med naturlige ingredienser og et højt kødindhold.
  • Fremstillet i Danmark med styr på sikkerhed, råvarer og kontrol.
  • Vi prioriterer råvarer af højeste kvalitet og så vidt muligt fra fritgående dyr.
  • Ingen kunstige farve-, smags-, eller tilsætningsstoffer.
  • Vi støtter bæredygtigt fiskeri og anvender sæsonens friske havfisk fanget lokalt i farvande omkring Danmark.
  • Ved at producere i Danmark undgår vi miljøbelastningen ved lange transporter.
  • 100% tilfredshedsgaranti hvis du eller din hund ikke er tilfreds

Produkter vi kan stå inde for

Hos HIKE er hunde mere end bare kæledyr. Det er vores passion, vores venner og vores altoverskyggende interesse. Derfor går vi ikke på kompromis med vores hundemad. Vi ønsker nemlig kun at producere produkter som vi kan stå fuldt inde for. Blandt andet ved at sikre os, at alt hvad vi laver er i den bedst mulige kvalitet. Med nøje udvalgte og friske råvarer, uden kunstige farve- og smagsstoffer og med proteiner fra rigtigt kød. 

Dansk kvalitet

HIKE er en dansk virksomhed, og vores hundemad er udelukkende produceret i Danmark. Det betyder at vi er underlagt de skrappe danske krav omkring produktion og fødevaresikkerhed, og at vi har fuld kontrol over hele produktionsprocessen. Fra udvælgelse af råvarer til distribution af det færdige produkt. 

Fra naturens eget spisekammer

Alle råvarer i HIKE Hundemad er friske, nøje udvalgte og i høj kvalitet. Råvarerne tørres nænsomt for at bevare kraften og den gode naturlige smag. Derfor er det ikke nødvendigt at tilsætte nogen form for aromaer, farve- eller smagsstoffer i HIKE Hundemad. 

Vores produktionsanlæg er ISO 22000 certificeret, og det sikrer høj fødevaresikkerhed. Alle råvarer er kontrollet før produktion, og der er fuld sporbarhed på både råvarer og færdigvarer. Derved sikrer vi en høj og ensartet kvalitet.

HIKE Hundemad er et naturligt produkt, hvor vi ikke manipulerer med smag og farve ved hjælp af diverse tilsætningsstoffer. Derfor kan farven og smagen på HIKE Hundemad variere, det skyldes at vi udelukkende bruger friske råvarer der naturligt påvirkes af årstiderne. 

Ærlig og åben deklaration

HIKE Hundemad er åbent deklareret, vi gemmer ikke vores indhold bag generelle eller tekniske betegnelser. Det skal være nemt at læse og forstå vores ingrediensliste, vi har ikke noget at skjule og står ved vores valg af råvarer.

Vi gemmer ikke vores hundemads indhold bag generelle betegnelser som f.eks. kød og animalske biprodukter, vi deklarerer åbent at vi eks. bruger kyllingekød og årstidens havfisk i HIKE Original Active. Vi ændrer ikke i vores råvarer, og vi vil ikke anvende generelle eller tekniske betegnelser.