Kunderne siger

En høj kundetilfredshed er grundlaget for vores virksomhed, og vi gør hver dag en stor indsats for at yde vores bedste omkring både vejledning, rådgivning og levering. Her er hvad nogle af vores kunder siger på Trustpilot: 

Nok Danmarks bedste foder   

"Jeg havde hørt om HIKE hundefoder fra en ven, jeg var dog meget skeptisk da jeg tidligere har været forhandler af et andet meget opreklameret mærke. Jeg må indrømme at min skepsis er blevet gjort til skamme. ALDRIG har jeg set mine hunde være så glad for et nyt foder, og ikke mindst de "strutter" af sundhed og vitalitet - og ikke mindst deres pels. De er jo nærmest "selvlysende" med den flotte og skinnende pels. Jeg må nok fortælle at det er 3. gravhunde med gang i, og efter dette foderskift har de virkelig fået "RUN" på.

Jeg bestilte en pose foder kl. 14 en fredag og overførte beløbet omgående , lørdag morgen kl. 8.30 kom posten med en pakke. Det er VIRKELIG service der vil noget, udover foderet kom der også en gave der var vedlagt i pakken. Det var en flaske Lakseolie som kan bruges som tilsætning til foderet (dog kun få dråber i foderet) hvilket ikke er nødvendigt da det også er i foderet.

Jeg kan derfor takke Maja og HIKE for at hundene strutter af sundhed og velvære :-)"
Mvh. Sten.

Super foder til hunde med allergi   

"Vores westie Max er meget hårdt ramt af allergi, hvilket virkelig har plaget ham meget i sine nu 5 år mht. kløen og hårløse pletter.Blodprøver har vist, at han specielt er allergisk overfor nogle græsarter. Han får i perioder binyrebarkhormonpiller, og dyrlægen har anbefalet specialfoder til ham fra Royal Canin, men lige lidt har det hjulpet, indtil vi fik kendskab til Hike gennem en god veninde. Han har nu fået produktet Hike nature Sensitive 25/16 kornfrit i lidt mere end to måneder. Dette produkt er ikke mindre end et mirakel i forhold til en hund som Max. Han har fået en rigtig lækker og tæt pels, og han er holdt helt op med at klø og ryste på hovedet (pga af kløe i ørene). Vi er stoppet med at give ham binyrebarkhormon, hvilket jo også er fantastisk! Så vi håber, at rigtig mange med hunde, der er plaget af allergi vil få kendskab til dette produkt! Vi vil helt sikker gøre vores til det."

Succes   

"For det første er der fremragende service. Fri fragt ved køb af foder og det blev leveret dagen efter bestilling. For det andet er det det første tørfoder jeg oplever min 5 år gamle Malamute gider spise :D

Jeg har gennem årene prøvet stort set alt tørfoder - lige fra det billige i Aldi til det dyreste hos dyrlægen. Intet af det gad han spise. Så jeg har Barf fodret ham, men da jeg fik en slædehund mere blev det en tand for dyrt at fodre med ren Barf, så jeg ville gerne prøve at supplere med noget tørfoder og valget (og håbet) røg denne gang på Hike. Og sørme om ikke begge hunde guffer det i sig med stor velbehag :)"

 Se flere anmeldelser på Trustpilot