Hundefoder af høj kvalitet

Hos HIKE Petfood får du hundefoder af den højeste kvalitet. Vi har et godt udvalg af hundefoder, som dækker din hunds behov for næring. Vi sætter en ære i at udvikle hundefoder, som har en høj næringsværdi for hunde, samtidig med at maden bevarer en god smag. 


Vores hundefoder er tilberedt, så det bevarer den gode smag. Vi har nøje udvalgt de bedste, friske råvarer, som din hund har brug for, som skånsomt er blevet tørret, så det bevarer sin gode smag og alle næringsstofferne. Med vores hundefoder får din hund udelukkende naturlige, sunde råvarer, for vi tilsætter ingen smagsstoffer, aromaer eller farvestoffer. Din hund får en naturlig, velsmagende og næringsrig kost, som styrker dens sundhed og energi. Al vores hundefoder er udviklet og produceret i Danmark, og vi sørger hele tiden for at optimere på vores opskrifter, så smagen og næringsværdien af vores hundefoder forbliver i top.

Vores udvalg af hundefoder

Vi tilbyder hundefoder i flere varianter, så du kan finde det, der lige passer til din hund. Valget af hundefoder afhænger ofte af for eksempel hundens alder og aktivitetsniveau, og derfor har vi udviklet forskellige produkter, som du kan vælge imellem. 

HIKE Original hundemad

Du kan for eksempel vælge vores HIKE Original hundemad, som er naturligt velsmagende hundefoder. Vores HIKE Original hundemad kan fås i flere forskellige varianter efter din hunds behov. Vores hundefoder er helt naturligt og udelukkende baseret på naturlige, friske kvalitetsråvarer. 

HIKE Nature hundemad

HIKE Nature hundemad er en serie af hundefoder, som ikke indeholder nogen kornprodukter. Der er derfor ikke for eksempel ris, majs eller korn i produktet, og det kan være godt for nogle hundemaver. Denne serie fås i flere forskellige varianter, hvor du kan vælge den type, som passer til din hunds behov. Dette produkt er ligesom alle vores andre produkter fri for tilsætningsstoffer og udelukkende baseret på naturlige, friske råvarer. 

HIKE Hundefoder Hvalpepakker

Hvis du har en hvalp, så er der nogle gode varianter at vælge imellem i vores HIKE Hvalpepakker. Det er den bedste start, du kan give din hvalp, og her får din hund alt det, den har brug for som en lille hvalp. I vores hvalpepakker får du både en madskål, et foderbæger, en lækker, spiselig overraskelse og enten vores HIKE Original eller HIKE Nature hundemad designet specielt til hvalpe. 

HIKE godbidder 

HIKE tilbyder også lækre godbidder til din hund. Du kan vælge imellem en række forskellige, velsmagende varianter. Køb for eksempel de populære HIKE Trainers eller vores naturlige godbidder, som er lavet af tørret kød og fisk. Vores godbidder er en perfekt snack i hverdagen, som også kan bruges som en god belønning til din hund. Vores HIKE godbidder er velegnet til alle hunde.

HIKE Hundefoder kosttilskud

Sidst men ikke mindst kan du få nogle gode kosttilskud til din hund, så den får den nødvendige næring. Det kan være, hvis din hund skal præstere noget ekstra, eller den har været syg. Så kan den have brug for ekstra tilskud. Vi tilbyder en række naturlige HIKE kosttilskud, som kan hjælpe din hund til et liv med mere energi, glæde og overskud. 

Du kan læse mere om vores hundefoder her: http://www.hike.dk/hundemad/. Du er også altid velkommen til at ringe til os for spørgsmål eller mere viden om vores produkter.

Følg os på facebook

 

Kompromisløs kvalitet til din hund

HIKE er velsmagende hundemad fremstillet i Danmark af friske, naturlige råvarer. Kompromisløs kvalitet og intet mindre.