Sponsorater

Hos HIKE prioriterer vi altid kvaliteten af vores produkter, og vi benytter kun de bedste råvarer. Men det er også vigtigt for os, at du kan give din bedste ven et kvalitetsfoder til en fair pris. Det betyder, at du betaler for sækkens indhold, og ikke gratis hvalpepakker til opdrættere eller sponsorater til eliten - dem der bruger HIKE hundemad har købt maden på lige fod med alle andre.

Fællesskabet omkring hunde betyder meget for os, derfor har vi vores eget støtteprogram ”HIKE gør en forskel”, som målretter sig imod bredden i foreninger og klubber. Her tilbyder vi økonomisk støtte til f.eks. nyt udstyr til træningen, som kan glæde alle i klubben/foreningen, både dem der træner med konkurrence for øje, og dem der gør det for hyggen og samværet. Alle er velkomne til at ansøge både til stort og småt, du kan læse mere om ”HIKE gør en forskel” her: https://www.hike.dk/kundeservice/hike-forskel.

Vi bidrager som udgangspunkt ikke med sponsorpræmier. Men har du et større arrangement og dermed brug for et større antal præmier, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 86 64 73 39.

Køber du stort ind, alene eller sammen med andre, har vi et storkøbsprogram med fordelagtige rabatter. Vores storkøbsprogram er tilgængelig for alle, og ikke begrænset til opdrættere eller lignende. Det kan du læse meget mere om her: https://www.hike.dk/kundeservice/storkoeb.