VARENR.240-001

HIKE Energiopbyggende Paté 6 stk. (6x150 g)

Tilgængelig, leveringstid: 1-3 dage

Giv din hund grundlaget for en toppræstation! Fyld din hunds energidepoter før krævende aktivitet med HIKE Energiopbyggende Paté. Fantastisk velsmagende fedtholdigt tilskud der opbygger og fastholder din hunds energiniveau, uden at fylde for meget i maven. Naturligvis fremstillet i Danmark af råvarer af højeste kvalitet.

85,00 kr. 

Mere om
Produktet
Produktinformation "HIKE Energiopbyggende Paté 6 stk. (6x150 g)"

Velegnet til:
Alle racer og størrelser, der har behov for ekstra energi.
Højtydende hunde, diegivende tæver, hunde som skal tage på og småt spisende hunde med behov for ekstra fedt.

HIKE Energiopbyggende Paté er et fedtholdigt tilskud med et højt næringsindhold og en naturlig lækker smag, som din hund vil elske. Det høje næringsindhold gør at det kun skal gives i små mængder, og dermed ikke fylder i maven når din hund skal arbejde. HIKE Energiopbyggende Paté hjælper med at fylde hundens energidepoter, så den holder sit energiniveau i længere tid. 

Husk at hundens væskebalance er ligeså vigtig som fyldte energidepoter, sørg derfor for at din hund får rigelig væske i god tid inden aktivitet. Man kan med fordel røre lidt Paté op i vand, for at sikre at hunden drikker rigeligt

HIKE Energiopbyggende Paté er lækre ferske stykker kylling, laks, okse og gris med kyllingefedt og ris serveret som paté. Naturligvis produceret og udviklet i Danmark af de bedste råvarer og helt uden konserverings- og tilsætningsstoffer.

Leveres i praktisk 150 g bæger der er let at medbringe på tur, til træning, jagt mm., hvor man gerne vil give hunden noget lækkert og energiholdigt.

Fodringsvejledning:
For at opnå størst effekt bør HIKE Energiopbyggende Paté serveres mindst 2 timer før aktiviteten, og kan desuden serveres løbende. Kan med fordel serveres oprørt i vand, for at sikre at hunden får væske nok, og dermed en god væskebalance. HIKE Energiopbyggende Paté kan også serveres sammen med hundens daglige mad eller som et separat måltid. Serveres ved stuetemperatur. 

Sammensætning: Fersk kød og fisk (kylling, laks, okse og gris), kyllingefedt, mineraler og ris.

Analytiske bestanddele: Protein 12%, fedt 20%, træstof 0,4%, råaske 3%, vand 65%.

Vitaminer:   Vitamin D3: 140 IU, Vitamin E: 30 mg

Sporstoffer: Zinksulfat-monohydrat: 12 mg, Mangan-(II)-oxid: 1 mg, Kobber(II)sulfat pentahydrat: 0,5 mg, Calciumjodat vandfrit: 0,3mg

Omsættelig energi: 221 Kcal / 923 KJ pr. 100 g.

Opbevaring:
Uåbnet: Tørt og køligt
Åbnet: 2 dage i køleskab under låg.