VARENR.215-500

HIKE Ledtilskud 400 g

På lager, leveringstid: 1-3 dage

Sunde og smidige led er afgørende for mobilitet og velvære. Hike Ledtilskud er et specialfremstillet, dobbeltvirkende fodertilskud med specielle næringsstoffer til leddene, som ved regelmæssig brug både beskytter og bevarer hundens ledfunktion/mobilitet, hvis denne er udfordret som følge af høj alder, skader eller slitage. Produktet er hurtigtvirkende med mærkbar effekt allerede efter 2-3 uger.

499,00 kr. 

Mere om
Produktet
Produktinformation "HIKE Ledtilskud 400 g"

HIKE ledtilskud indeholder høj koncentration af 5 aktivstoffer, der understøtter hinanden og sikrer den bedst mulige virkning:

Hyaluronsyre øger ledvæskens viskositet og evne til at binde vand, det har stor betydning for leddets evne til at absorbere stød og forebygge skader på ledbruskens ved høje belastninger.

Grønlæbet musling øger leddets produktion af glucosaminglykaner, der er de vigtigste næringsstoffer og byggesten til en sun ledbrusk. Den er også vigtig for leddets egen produktion af hyaluronsyre, som har stor betydning for ledvæskens viskositet og leddets støddæmpende og "smørende" effekt.

Chondroitinsulfat øger ledbruskens evne til at binde vandmolekyler, som er vigtigt for bruskens elasticitet og bruskcellernes ernæring. Virker også neutraliserende på de aggressive kemiske forbindelser, som er ansvarlige for ødelæggelserne inde i et beskadiget led. Chondroitinsulfat virker også forstærkende og understøttende på effekten af grønlæbet musling.

MSM er bio-tilgængelig organisk svovl i koncentreret form. Svovl indgår i både bindevæv og ledbrusk som en vigtig byggesten, og virker samtidig som katalysator for både chondroitinsulfat og grønlæbet musling. Giver mindre irritation og øget blodcirkulation ved sener og led.

Boswellinsyre naturligt ekstrakt af et indisk ørkentræ (Boswellia serrata) med en enestående virkning på ledfunktion. Styrker bindevævet og leddets eget immunforsvar. Boswellinsyre forbedrer desuden blodtilførslen til beskadiget væv, mindsker irritaion og genoprettet leddets funktionsdygtighed ved hjælp af en biokemisk mekaniske, som er uden bivirkninger, også ved langtidsbrug.

Sammensætning pr.kg: Ekstrakt af grønlæbet musling 400 g, MSM (Methylsulfonmethan) 300 g, chondroitin sulfat 80 g, hyaluronsyre 10 g, rapsolie.

Tilsætningsstof pr.kg.: Boswellinsyre 80 g

Analytiske bestanddele:
Protein 30% 
Fibre 4,9%
Fedt 1,6%
Aske 27,4%
Natrium 0,1%

Dosering:
1 gram pr. 10 kg kropsvægt dagligt.
(Måleske indeholder ca. 2 g)

Tildeles iblandet foder. Kontinuerlig tildeling anbefales for bedst muligt effekt.

Opbevaring: Tørt og køligt

Netto: 400 g

Fodertilskud til alle hunde.