Vådfoder til hund

Tænk engang, hvis din hund selv kunne vælge sit foder. Hvis den havde valget, ville den højest sandsynligt vælge vådfoder frem for andre fodertyper. Af den åbenlyse årsag at vådfoderet har et større vandindhold, er nemmere at tygge sig igennem og på hunden sikkert også ville virke mere frisklavet end det øvrige foder. Hunde har næse for den slags.
Imidlertid er det ikke foderets form, der er afgørende for dig som hundeejer. Det er naturligvis indholdet. At din hund får alle de vigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som den har brug for til at leve et godt hundeliv. Hos HIKE hundemad sikrer vi, at vores vådfoder er naturligt velsmagende og at det har saft og kraft fra friske råvarer af naturlig oprindelse. Det er vores kendetegn. Uanset om det er vådt eller tørt.


Hvad er vådfoder?

Som navnet antyder indeholder vådfoder en markant større mængde vandindhold end tørfoder. Den store forskel afspejler sig også i holdbarheden af vådfoder, som ikke kan holde sig frisk i så lang tid som tørfoder når det er åbnet. Din hund skal også spise en større mængde vådfoder end tørfoder for at opnå den samme energimængde, som almindeligvis er to til tre gange så stor en mængde som ved tørfoder.


Flere fordele ved vådfoder

Hvis din hund fodres med vådfoder, kræver det en ekstra indsats med håndtering, indkøb og rengøring af hundeskålen. Ulempen ved dette (for dig som hundeejer) opvejes til gengæld af vådfoderets intensive lugt og smag samt det forhold at din hund får tilført en større mængde væske til kroppen. Det kan være en stor fordel og ekstra gevinst, hvis din hund ellers ikke drikker så meget om dagen.


Vådfoder til hvalpe

Vådfoder kan sagtens bruges som et krydderi på hvalpefoder for at få maden til at glide bedre ned. Generelt har hvalpe et større behov for væske end voksne hunde, og vådfoderet er derfor også ideelt i denne fase af hundelivet. Tilmed kan det anvendes som en slags appetitvækker til at komme godt i gang med fodringen ved en overgang til at spise tørfoder.


Vådfoder til småtspisende hund

Er din hund småtspisende eller dårlig til at få drukket nok væske? Så kan vådfoder meget vel være løsningen på grund af det øgede vandindhold og den forarbejdede struktur. Hunden kan indtage vådfoderet i en periode eller som en fast del af kosten, det kan både hjælpe på appetitten og hjælpe med en bedre væskebalance og sundere tilstand. Vigtigt er det naturligvis at hunden får alle de nødvendige næringsstoffer igennem vådfoderet og indtager den rette mængde foder.


Husk tænderne

Som hundeejer skal du være ekstra opmærksom på hundens tænder, hvis du vælger at servere vådfoder på permanent basis eller blot i en længere periode. I disse situationer kan du med fordel supplere foderet med tyggeben eller andre typer hårde godbidder, så hundens naturlige behov for at tygge stimuleres og at den gode mundhygiejne og de sunde tænder forbliver intakte.


HIKE kornfri vådfoder

Hos HIKE byder vi på kornfrit vådfoder til din hund. Brug det, når din hund skal forkæles med et par ekstra lækre godbidder i mundrette størrelser. Eller hvis den skal på skånekost i en periode. Med lækre sager som kalkun, kylling, årstidens havfisk, oksekød eller grisekød svøbt i velsmagende sovs. Vådfoderet er tilberedt af en række friske råvarer og altid med vores høje kvalitetsstandarder for øje. Se alt HIKE's kornfri hundefoder her.


HIKE – højeste produktkvalitet

Apropos høj produktkvalitet er indholdet af HIKE Kornfri vådfoder præcist det samme som indholdet af HIKE tørfoder. Det kan være rart at vide, når du eventuelt kombinerer de to fodertyper med hinanden, altså at din hund næppe får gener af vekselvirkningen mellem tørt og vådt. Uanset den ene eller den anden type er HIKE hundemad altid det sikre valg, når det gælder kvalitetsfoder til din allerbedste ven.


Dokumenteret og dansk hundemad

Hos HIKE kunne vi aldrig drømme om at gå på kompromis med kvaliteten. Vores vådfoder indeholder en række velsmagende, næringsrige og naturlige ingredienser, der bygger på vores gennemprøvede opskrifter. Vores vådfoder (og øvrige foder) bliver fremstillet i Danmark med de vanligt strenge krav og med løbende kontrol fra Fødevarestyrelsen. Det er din garanti for høj fødevaresikkerhed til din hund.


Vil du vide mere?

Tag endelig fat i os, hvis du vil vide mere om vores vådfoder. Eller hvis du har spørgsmål om vores mange andre lækre produkter. Kontakt vores kundeservice allerede i dag på telefon +45 86 64 73 39 og tag dialogen med HIKE. Du er også meget velkommen til at sende en mail på kundeservice@hike.dk – vi svarer så hurtigt som overhovedet muligt.