Dansk

HIKE Cat kornfri kattemad

På siden her finder du vores eksklusive udvalg af topkvalitets kattemad. HIKE Cat er kattemad i samme høje kvalitet som HIKE’s øvrige produkter, hvor der er tale om naturlige ingredienser og et højt kødindhold. Den sunde kornfri kattemad er skabt med tanke på kattens helbred og velbefindende, og består derfor blandt andet af et nøje afstemt indhold af fedt og olier, der sammen med indholdet af vitaminer og mineraler er med til at sikre, at din kat bevarer et godt helbred og en smuk skinnende pels.

2 vare(r)

2 vare(r)

Kornfri kattemad fra HIKE – et allergivenligt valg

Kornfri kvalitets kattemad fra HIKE har mange nævneværdige fordele! Heriblandt kan nævnes, at det er en allergivenlig og sund løsning for din kat. Der er nemlig flere katte, end man lige tror, der døjer med ubehagelige allergiske symptomer grundet blandt andet dårlig næring. HIKE kornfri kattemad kan heldigvis ofte afhjælpe disse symptomer og dermed øge din kats livskvalitet. Vores Kornfri kattemad er desuden også helt fri for kunstige farve-, smags-, og tilsætningsstoffer, hvilket betyder, at din kat slipper for de unødvendige og skadende tilsætningsstoffer, der ellers ofte er at finde i alt for mange produkter på markedet.

Server HIKE kattemad med god og ren samvittighed

Hos HIKE producerer vi vores kattemad i Danmark, hvor der er styr på sikkerhed, råvarer og kontrol. Det er et aktivt valg, vi har taget, både med tanke på kvalitet, men bestemt også med tanke på miljøet. For ved at producere vores Kornfri kattemad her i Danmark, undgår vi miljøbelastningen ved lange transporter. Vi støtter desuden også bæredygtigt fiskeri og anvender kun sæsonens friske havfisk, der er fanget lokalt i farvande omkring Danmark. Så når du serverer kornfri kattemad fra HIKE til din kat, får du både en glad, mæt kat og en god samvittighed.